Πάνω από την ηλιόλουστη παραλία του Αγίου Ιωάννη στη Μύκονο διαμορφώθηκε το KATIKIES MYCONOS. Χτισμένο αμφιθεατρικά με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα,  κυκλαδίτικη αισθητική και χρώματα , δημιουργήθηκε αυτό το πολυτελές 5 αστέρων  boutique hotel.

Στην ιστορική πόλη των Φηρών διαμορφώθηκε ένα παλιό μοναστήρι στο πολυτελές ξενοδοχείο  KATIKIES GARDEN SANTORINI  5 αστέρων το οποίο συγκαταλέγεται σε ένα από τα καλύτερα  5 αστέρων ξενοδοχεία της  Σαντορίνης.

Στο ξενοδοχείο δημιουργήθηκαν 40 σουίτες ιδιαίτερης αισθητικής , ειδικά διαμορφωμένοι χώροι ευεξίας και αναψυχής σύμφωνα με την πολυτέλεια της σύγχρονης εποχής. Κατασκευάστηκε και ολοκληρώθηκε με αυστηρό χρονικό προγραμματισμό και είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι να το παρουσιάζουμε.   

Mediterranean White

Στην παραλία της Αγίας Παρασκευής στη Σαντορίνη διαμορφώθηκε το 5 αστέρων  Nikki Beach Resort & Spa Santorini. Στο ξενοδοχείο κατασκευάστηκαν δωμάτια και σουίτες με ιδιαίτερα κομψό στυλ , εστιατόριο , περιβάλλοντες χώροι, ιδιωτικές πισίνες και jacuzzies.

Ένα ιδιαιτέρως απαιτητικό έργο λόγω της έκτασης του το οποίο ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία καθώς πριν ακόμα ολοκληρωθούν οι εργασίες τα δωμάτια έμπαιναν σε κράτηση. Είμαστε και πάλι περήφανοι που ολοκληρώσαμε με τέτοια επιτυχία το συγκεκριμένο κατάλυμα.